Een professionele website die de identiteit van je merk versterkt

wireframes

Maatwerk websites

Onze websites sluiten naadloos aan bij de uitstraling die jouw merk wil overbrengen en de emoties die je wilt opwekken bij jouw doelgroep, om zo een optimale klantbeleving te creëren.

SEO

Als je online gevonden wilt worden door jouw publiek, is zoekmachineoptimalisatie onmisbaar. Bij ons kun je rekenen op een grondige optimalisatie van zowel de inhoudelijke als technische aspecten van jouw website.

Testimonials

“Het is heerlijk om te kunnen werken met iemand die alles weet en precies begrijpt waar je als ‘klant’ naartoe wilt en wat je – in dit geval – als sportvereniging wilt zijn en uitdragen. Mensen, twijfel niet. Bianca en Communics is bij wie je zijn moet!”

Hans Wagenaars – JCV Vught

“Communics realiseerde mijn website Just Running. Bianca deed dit met ongelooflijk veel oog voor uitstraling, structuur en de nodige functionaliteiten. Juist die brede communicatieblik gaf een meerwaarde aan de site. Altijd beschikbaar voor hulp, zeer deskundige begeleiding. Ik ben heel blij met het resultaat en ervaarde de samenwerking met Communics als bijzonder prettig.”

Nicole Janssen – Just Running